شرکت ماشین سازی پدیدکاران

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | دستگاه همبرگر زن اتوماتیک | میکسر گوشت صنعتی

شرکت ماشین سازی پدیدکاران

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | دستگاه همبرگر زن اتوماتیک | میکسر گوشت صنعتی

برگرها را در یک قابلمه چدنی کباب کنید

 

4 دلیل که باید برگرها را در یک قابلمه چدنی کباب کنید

یکی از لذت بخش ترین کارها درست کردن همبرگر در خانه است.شما میتوانید همبرگر های خوشمزه خود را در خانه درست کنید و بعد با خانواده به یک پیک نیک بروید و از آن لذت ببرید. قبلاً قالب گرفتن همبرگر و ادویه های مورد استفاده ای که همبرگرتان را شبیه همبرگر رستورانی رژیمی میکند به شما توضیح دادیم.

راز یک همبرگر خوشمزه خانگی با فرمول بهترین ادویه همبرگر

در رستوران ها از کوره برای پخت همبرگر استفاده می کنند، اما چون در خانه کوره ای وجود ندارد پس نمیتوانیم همبرگر درست کنیم؟! نه خیر اشتباه نکنید میتوانید به راحتی داخل قابلمه یا ماهیتابه چدنی همبرگر خوشمزه درست کنید. ماهیتابه چدنی را بگذارید کمی داغ شود. سپس به آن روغن اضافه کنید طوری که سطح قابلمه پر از روغن شود. همبرگر های خود را کف ماهیتابه پهن کنید و بگذارید هر طرف آن حدود پنج دقیقه سرخ شود. دقت کنید که در طی این پنج دقیقه همبرگر را زیر و رو نکنید. میتوانید روی همبرگرتان یک پنیر پیتزا ورقه ای بگذارید و یا یک تکه کره قرار دهید، درب ماهیتابه چدنی را بگذارید و پنج دقیقه بعد آن را زیر و رو کنید. با این کار طعم همبرگرتان بی نظیر خواهد شد.

دفعه دیگر که کباب کردید ، همبرگر را در ماهی تابه چدنی… روی کوره بپزید. در اینجا دلیل آن است با همبرگر یکی از بسیاری از چیزها به دنبال به جلو به طول ماه های تابستان و یکی از تنها چیزهایی که باعث می شود تحمل به ارزش حرارتی افتضاح آن است.

ما قبلاً هشت روش غیرمنتظره را که می توانید با کباب پز خود بپزید ، پوشش دادیم . اما ترفند دیگری وجود دارد که ممکن است شما آن را در نظر نگرفته باشید. از یک تابه چدنی  روی کوره مخصوص همبرگرهای خود استفاده کنید. به نظر می رسد این ضد خلاف به نظر می رسد ، اما چند دلیل وجود دارد که ارزش آن را دارد که از آن استفاده کنید.

کمتر پاک می شود

ممکن است برای جلوگیری از تمیز کردن آشپزخانه ، کباب پز کنید ، اما پختن کوکوی برگرهای چرب روی کوره نیز می تواند کمی خراب شود. البته ، این چیزی نیست که یک قلم مو ( یا فویل آلومینیوم ) بتواند از عهده آن برآید. اما استفاده از ماهی تابه بر روی کوره باعث کاهش آشفتگی بیش از پیش خواهد شد.

بعد از اتمام پخت همبرگر ، بگذارید تا تابه کمی خنک شود ، آن را پاک کنید تا لکه های سوخته و چربی آن برداشته شود ، آن را در مقداری روغن بپوشانید و دوباره روی کوره بریزید تا برای استفاده بعدی چاشنی شود.

شعله های آتش کمتر است

وقتی پت های همبرگر را روی رنده باز می پزید ، چربی همبرگرها بیرون می ریزد و به داخل کوره می افتد. اگر این چربی به شعله برخورد کند باعث شعله ور شدن آن می شود.

شعله ور شدن نه تنها می تواند خطرناک باشد ، بلکه می تواند بیش از آنچه شما می خواهید بیرون غذای شما را نان تست کند. پخت و پز در ماهیتابه چدنی چربی را به دام می اندازد و از افتادن آن در منبع گرما جلوگیری می کند.

پخت و پز مستقیم روی توری های کوره ای باعث فرار چربی (و عطر و طعم) می شود.

دیگر جای شیرینی خشک نیست

یکی از تفاوتهای اصلی بین همبرگر کبابی و آنچه در ماهی تابه پخته می شود ، آبدار بودن معمول همبرگر است.

چربی هایی که از طریق گریت ها می ریزند فقط از طعم مزه همبرگرهای شما فرار می کنند ، بنابراین به دام انداختن چربی دو برابر است. نه تنها به طور کامل به شعله ور شدن خاتمه می دهد ، بلکه به این معنی است که همبرگرها را در چربی های خود می پزید. این به حفظ برخی از آن عطر و طعم های با ارزش گوشت گاو کمک می کند و در آخر همبرگر آبدارتر درست می کند.

ناگفته نماند ، در حالی که ماهیتابه را از قبل گرم می کنید ، می خواهید کمی روغن پخت و پز نیز در آنجا بریزید. چربی و روغن (سلام ، هیچ کس هیچ وقت نگفت که یک همبرگر آبدار یک گزینه سالم است) به شما کمک می کند تا پوسته ترد و قهوه ای را بدون پختن بیش از حد وسط و در عین حال جلوگیری از سوختن برگرها ، بدست آورید.

همان عطر و طعم دودی

حتی با یک تابه ، شما هنوز هم در یک کوره پخت و پز می کنید – نوعی شعله باز. این بدان معناست که صرف نظر از اینکه مشغول آشپزی روی ذغال هستید ، روی کوره گندله یا با گاز ، باز هم می توانید آن عطر و طعم عالی دودی را بدست آورید.

تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که دریچه ها را بپزید و دریچه را ببندید. اگر از گریل گاز استفاده می کنید ، قبل از شروع پخت و پز ، مقداری تراشه چوب در جعبه سیگاری ها بریزید تا به طعم دادن به همبرگرها کمک کند.

مقالات مرتبط

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

 

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

بیاموزید که چگونه گوشت همبرگر خود را خرد کنید! تهیه مخلوط همبرگر در خانه کاملاً ساده است و همبرگرهایتان را به سطح بالاتری می رساند! در اینجا نکات و ترفندهای ساده برای بهترین چاشنی های همبرگر گنجانده شده است! به علاوه، روشی متفاوت برای آن دسته از شما که صاحب چرخ آسیاب نیستید.

خرد کردن گوشت فقط به یک چاقو، تخته برش، تکه های یخ، دو کاسه، چرخ گوشت یا یک غذاساز و چند دقیقه زمان نیاز دارید.

تا به حال فکر کرده اید که چرا رستوران مورد علاقه شما یک همبرگر باورنکردنی آبدار دارد که به نظر می رسد نمی توانید آن را در خانه تکرار کنید؟

به خصوص، وقتی برای خرید تمام مواد مخصوص پر کردن و تهیه سس های گربه کپی وقت صرف کردید؟

با این وجود همبرگر در کل فقط چیز کمی از دست داده است؟

تنها چیزی که همبرگر شما از دست می دهد گوشت گاو خانگی است!

 

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

 

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان غیرفعال 1 ساعت و 30 دقیقه

کل زمان 20 دقیقه

کالری: 280 کیلوکالری

عناصر:

استیک چاک بدون استخوان 2.5 پوند

ادویه جات دلخواه

آب

دستورالعمل ها:

  1. ضمیمه چرخ آسیاب را آماده کنید: ضمیمه چرخ  گوشت را حداقل 1 ساعت (یا حداکثر یک شب قبل از استفاده) در فریزر قرار دهید. برای تمیز کردن آسان، یک ورق پخت را با کاغذ فریزر یا پلاستیک بچرخانید.
  2. استیک ها را ببرید:  استیک ها را تقریباً به مکعب های 1 ½ “برش دهید. مکعب های گوشت گاو را در یک لایه یکنواخت و توزیع شده روی صفحه پخت تهیه کنید. سینی گوشت گاو را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  3. در حالی که گوشت گاو سرد است، ظرفی برای نگهداری گوشت گاو آماده کنید: یک کاسه بزرگ را با یخ پر کنید و کمی آب به آن اضافه کنید. یک کاسه کوچکتر را بالای یخ قرار دهید تا گوشت از گوشت چرخ خارج شود. این مرحله مهم است. شما باید گوشت خود را سرد نگه دارید!
  4. چرخ گوشت را که با بشقاب 3/8 اینچی چسبانده شده است. به میکسر پایه خود وصل کنید. (اگر آسیاب دیگری دارید، دستورالعمل های ارائه شده آنها را دنبال کنید).
  5. استیک را چرخ کنید: گوشت را با یک بار چرخاندن از طریق چرخ، با شیفت دوقلو گوشتی که در زیر قرار داده شده خرد کنید. تا گوشت گوشت گاو را بگیرید. قلمه های مختلف گوشت گاو را هنگام آسیاب جدا نکنید. تا آنها با هم مخلوط شوند.
  6. اختیاری: دوباره گوشت را از طریق ضمیمه چرخ استفاده کنید. (توصیه می شود اگر همبرگر خرد شده تهیه می کنید، گوشت را از طریق چرخ دوبار اجرا کنید! برای یک برگر معمولی، این مرحله کاملاً اختیاری است و به بافت برگر مورد نظر بستگی دارد.)
  7. قبل از استفاده گوشت چرخ کرده گوشت گاو را خنک کنید: یک کاسه گوشت گاو را بپوشانید و حداقل 30 دقیقه آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. یا آن را ذخیره کنید تا زمانی که آماده استفاده شوید. گوشت چرخ شده گاو به مدت 2 روز در یخچال نگهداری می شود. یا می توانید گوشت گوساله چرخ شده را به کیسه فریزر منتقل کرده و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

یادداشت:

برای خرد کردن گوشت با استفاده از غذاساز:

  1. مراحل 2 و 3 را دنبال کنید. نیازی نیست که ظرف غذاساز را در فریزر قرار دهید. 2
  2. به صورت دسته ای، مکعب استیک را به صورت ریز خرد شده، حدود 20 پالس کنید. بعد از هر دسته، گوشت خرد شده را به ‘چیلر گوشت دوتایی’ منتقل کنید.

نکات دستورالعمل:

  • برای اندازه گیری نسبت گوشت گاو به چربی راهی وجود ندارد. اگر می خواهید دقیق باشید، از قصاب کمک بخواهید. اما، فقط به چربی استیک های خود نگاه کنید. برای یک برگر آبدار و خوش طعم، حدود 25 درصد چربی نیاز است. برای یک برگر باریک تر، به دنبال استیک های لاغر و کم چرب باشید.
  • اگر همبرگر آبدارتر می خواهید، از قصاب خود بپرسید که آیا اصلاحات گوشت گاو موجود است یا خیر و آن را به مخلوط اضافه کنید!
  • هنگام خرد کردن مکعب های استیک، برش های گوشت گاو را جدا نکنید! شما می خواهید استیک ها را با هم خرد کنید.
  • هنگام تشکیل گوشت برگر به صورت پته، مراقب باشید که گوشت را بیش از حد ورز ندهید! گوشت را با هم بسته بندی نکنید و از لمس سبک استفاده کنید! جداسازی جزئی گوشت به شما امکان می دهد آب میوه ها از طریق پاتی عبور کنند. تا یک برگر فوق العاده آبدار و مرطوب ایجاد کنند!
  • بعد از اینکه گوشت گاو را به صورت پته درست کردید، انگشت شست خود را بردارید و یک تورفتگی کوچک یا چاله در مرکز پتیتان ایجاد کنید. از آنجایی که تکه های برگر هنگام پختن متورم می شوند، فرورفتگی اطمینان حاصل می کند که پت برگر پس از پخته شدن، شکل مناسب خود را حفظ می کند.
  • برای خوش طعم ترین برگر، اطمینان حاصل کنید که پنیر را از هر دو طرف با نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده میل کنید.
  • هنگام کباب کردن همبرگرهای خود، از کفگیر برای فشار دادن برگر استفاده نکنید!! اگر از انگشت خود برای ایجاد یک تورفتگی استفاده کرده اید، دیگر نیازی به فشار دادن نیست. صاف کردن همبرگر با کفگیر باعث می شود که پتی تمام رطوبت و آب خود را از دست بدهد. و در نتیجه یک برگر خشک ایجاد شود.

تغذیه

کالری: 280 کیلوکالری | پروتئین: 39 گرم | چربی: 13 گرم | چربی اشباع شده: 5 گرم | کلسترول: 118 میلی گرم | سدیم: 123 میلی گرم | پتاسیم: 677 میلی گرم | ویتامین A: 10 IU | کلسیم: 31 میلی گرم | آهن: 3.9 میلی گرم

 

چرا گوشت گاو را خرد کنیم؟

هنگامی که گوشت همبرگر خود را خرد می کنید، می دانید که گوشت گاو از کجا می آید. به علاوه کنترل محتوای چربی را در اختیار دارید و می توانید برش های گوشت گاو استفاده شده را سفارشی کنید. گرچه به نظر می رسد این عوامل کوچک باشد اما تفاوت بزرگی ایجاد می کند.

اساساً، آسیاب کردن گوشت گاو، تازه ترین گوشت ممکن را با نسبت چربی مناسب تضمین می کند! همچنین خرد کردن گوشت در خانه در مقابل خرید گوشت گاو از پیش بسته بندی شده، بسیار ارزان تر است.

اگر خودتان گوشت را خرد کنید، می توانید با خیال راحت از همبرگر پخته شده خود لذت ببرید.

سادگی دستیابی به یک همبرگر کاملاً خوب، به معنای واقعی کلمه ذهن را به باد می دهد. هنگامی که گوشت همبرگر خود را خرد کنید، دیگر هرگز بسته ای از گوشت گاو تهیه شده را نخواهید خرید.

می توانید جهت راحتی کارتان، دستگاه خردکن گوشت منجمد را تهیه کنید.

 

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

 

اما، قبل از استفاده از چرخ گوشت یا یک سفارش آنلاین، بیایید چند قانون اساسی را دنبال کنیم.

 

چگونه گوشت را برای همبرگر خرد کنیم؟

  • اطمینان حاصل کنید که دستگاه آسیاب شما سرد است. اتصال آسیاب (شافت، لوله، صفحه، قالب و پیچ) بسیار سرد است. قبل از اینکه قصد استفاده از آن را داشته باشید باید حداقل 1 ساعت آن را در فریزر قرار دهید.
  • اطمینان حاصل کنید که گوشت شما سرد باشد. بعد از اینکه گوشت را به مکعب های 1 اینچی برش دادید. آنها را به طور مساوی روی ظرف پخت پهن کنید و در فریزر قرار دهید. تا گوشت شروع به سفت شدن کند. اما در حدود 20-30 دقیقه منجمد نشود.
  • حتماً یک کاسه سرد برای گرفتن گوشت گاو چرخ کرده داشته باشید. برای اطمینان از اینکه گوشت در حین آسیاب از دمای “منطقه خطر” خارج نمی شود. یک کاسه بزرگ مخلوط را با یخ و کمی آب پر کنید. یک کاسه بزرگ دیگر مخلوط کن درون ظرف یخ قرار دهید. این را زیر ضمیمه قرار دهید تا گوشت در هنگام افتادن از چرخ گیر گرفته شود. در بدترین حالت، اگر گوشت یا چرخ گوشت شما خیلی گرم شد، کافی است گوشت و پیوست را برای 10-15 دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید. سپس دوباره گوشت را خرد کنید.
  • گوشت را دو بار از طریق چرخ بریزید. دوبار از مکعب های استیک از طریق چرخ گوشت استفاده کنید. ابتدا با یک دیسک درشت و سپس با یک دیسک کمی ریز. این روند ترکیب برگر شما را از یک ترکیب عالی برخوردار می کند. مخصوصاً اگر در حال ساخت برگر خرد شده یا برگر روی یک توری هستید!
  • به آرامی تکه های برگر را شکل دهید. هنگام تشکیل همبرگرهای خود، ظروف را خیلی محکم جمع نکنید. از لمس ظریف استفاده کنید. و اطمینان حاصل کنید که برای جلوگیری از برآمدگی برگر، یک گودال کوچک در مرکز هر برگر با استفاده از انگشت یا انگشت شست خود ایجاد کنید.
  • تکه های همبرگر خود را سرد نگه دارید. برای اینکه همبرگر به خوبی پخته شود به ظرف یا تنور نچسبد همبرگرهای شکل گرفته را به یک ظرف ملافه ای منتقل کرده و به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  •  

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

 

بهترین گوشت برای آسیاب کردن همبرگر کدام است؟

در حالی که مخلوط بی شماری از برش های مختلف گوشت گاو برای تهیه همبرگر وجود دارد. همه همبرگرهای عالی دارای چند مورد مشترک هستند – بافت، طعم و چربی.

صرف نظر از اینکه چه گوشتی را در ترکیب همبرگر خود استفاده کنید، اطمینان حاصل کنید که 25٪ تا 30٪ چربی داشته باشد. هنگام تنظیم متناسب با همبرگر خود، به خاطر داشته باشید که درصد چربی 25٪ تا 30٪ به ترتیب برای برگرهایی که از آبدار تا متوسط ​​پخته می شوند، اعمال می شود. برگرهای پخته شده تا متوسط ​​به چربی بیشتری احتیاج دارند (حدود 40٪). در حالی که یک همبرگر آبدار به چربی کمتری نیاز دارد (20٪).

بهترین برش گوشت گاو برای همبرگر:

استیک چاک: چاک معمول ترین برش گوشت گاو در مخلوط همبرگر است. استیک چاک به طور کلی مرغوب و دارای عطر و طعم متعادل با نسبت مناسب چربی است. برش اصلی مورد استفاده در مخلوط های همبرگر با یک یا دو برش گوشت دیگر تکمیل می شود.

گوشت راسته یا استیک Tri-Tip: یک برش استیک نسبتاً کوچک است اما از طعم خوبی برخوردار است. لازم است که گل آلوچه را با یک برش گوشت دیگر که محتوای چربی بیشتری دارد، مانند چاک، سینه یا دنده کوتاه مکمل کنید.

گرد: بسیار لاغر و بسیار ارزان است. اگر می خواهید نسبت پروتئین به چربی خود را تنظیم کنید یا همبرگر خود را باریک کنید، برگر گرد یک انتخاب عالی است.

گوشت سینه: با داشتن عطر و طعم گوشتی مشخص و محتوای چربی بالا، افزودن سینه به همبرگر شما یک برگر غنی به زیبایی ارائه می دهد.

دنده کوتاه بدون استخوان: با محتوای چربی بالا و عطر و طعم غنی، افزودن دنده کوتاه به ترکیب همبرگر شما، یک برگر فوق العاده آبدار تولید می کند.

صفحه (استیک دامن و آویز): یک برش سخت تر از گوشت گاو با طعم تارت و مایل به قرمز است. اگر دوست دارید همبرگر خود را کمی فانتزی کنید، این برش انتخاب خوبی است.

 

چگونه گوشت همبرگر خود را بدون آسیاب خرد کنیم؟

چرخ گوشت ندارید؟ مشکلی نیست!

برای تهیه گوشت گوساله بدون چرخ گوشت دو روش وجود دارد:

غذاساز: برای اینکه گوشت همبرگر خود را با استفاده از دستگاه غذاساز خرد کنید، باید گوشت گاو را مکعب کرده و قبل از ادامه به مدت 15-30 دقیقه آن را در فریزر قرار دهید. سپس، به صورت دسته ای گوشت را تا حدی خرد کنید که حدود 20 پالس باشد. هر دسته از گوشت های پالس را به کاسه مخلوط کنی که در ظرف یخ وارد شده منتقل کنید.

ریز ریز کردن: برای اینکه گوشت همبرگر خود را خرد کنید، باید گوشت خوب و سرد باشد. بنابراین قبل از ادامه، استیک خود را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید. با استفاده از برش، گوشت را به دلخواه ریز یا درشت خرد کنید.

 

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

 

چگونه پته های گوشت برگر درست کنیم؟

تشکیل گوشت گاو به صورت پاتی ساده و آسان است! برای پته کامل برگر، مراحل زیر را دنبال کنید!

  • قبل از شروع اطمینان حاصل کنید که گوشت گاو آسیاب شده شما تا حد ممکن سرد بوده و به درستی در یخچال نگهداری شده باشد. همچنین، اطمینان حاصل کنید که روی یک سطح تمیز کار قرار گرفته اید که با یک ورق بزرگ کاغذ موم پوشانده شده است (برای جلوگیری از چسبیدن گوشت به سطح).
  • گوشت گاو چرخ شده را تقسیم کنید. هنگام تقسیم گوشت گاو، به خاطر داشته باشید که هرچه محتوای چربی مخلوط بیشتر باشد، پته ها هنگام پخته شدن بیشتر می شوند. اندازه دقیق پته های شما باید با توجه به اندازه ای که استفاده می کنید تعیین شود. به طور دقیق، می توانید از مقیاس استفاده کنید. پت های برگر خام معمولاً باید از 4 اونس (برای یک چهارم پوندر) تا 6 اونس باشد. سعی کنید گوشت را به اندازه های یک اندازه تقسیم کنید. این کار باعث می شود که همه برگرها همزمان پخته شوند.
  • گوشت را به صورت یک پاتی سست شکل دهید. هنگامی که گوشت را به قسمت های قابل استفاده تقسیم کردید. با استفاده از دستان خود گوشت چرخ کرده را به آرامی به شکل یک پارچه ای شل درآورید. اگر برش کوکی دارید، حتی بهتر است! برای دقت بیشتر، یک دستگاه برش کلوچه را با گوشت گاو آسیاب شده پر کنید.
  • اکنون پاتی را شکل دهید. تکه ای گوشت چرخ شده را که به آرامی تشکیل شده است، بردارید و خیلی آرام آن را با استفاده از دستان خود به شکل پت برگر درآورید. مراقب باشید که گوشت به اندازه ی دیسک جامد گوشت جمع و جور باشد و خیلی فشرده نباشد.
  • از انگشت شست خود برای ایجاد یک تورفتگی کوچک یا چاله در وسط تکه ها استفاده کنید. از آنجایی که تکه های برگر هنگام پختن متورم می شوند، فرورفتگی اطمینان حاصل می کند که پت برگر پس از پخته شدن، شکل مناسب خود را حفظ می کند.
  • بته های همبرگر شکل را به یخچال منتقل کرده. و اجازه دهید قبل از استفاده به مدت 30 دقیقه خنک شود! چراکه پته های سرد شکل خود را حفظ می کنند و در حین پخت بهتر کنار هم می مانند.

 

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

 

چگونه می توان گوشت همبرگر را به هم چسباند؟

برای کمک به هم چسبیدن گوشت همبرگر خود این نکات را دنبال کنید.

  • گوشت همبرگر خود را سرد نگه دارید. هرچه پته های همبرگر شما سردتر باشد، به احتمال زیاد شکل خود را حفظ کرده و کنار هم می مانند. بعد از اینکه گوشت چرخ کرده خود را به شکل پاتی درآورید. تکه های همبرگر را روی ظرفی که با کاغذ موم پوشانده شده قرار دهید. و قبل از استفاده به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.
  • تا جایی که ممکن است ورز دادن و شکل دادن گوشت ها را اداره کنید. هنگام شکل دادن گوشت گاو آسیاب شده، مطمئن شوید که از لمس ملایم استفاده کرده و از کار زیاد روی گوشت خودداری کنید.
  • از افزودن مایعات به پته های خام خودداری کنید. مواد طعم دهنده مایع مانند سس Worcestershire یا ماریناد باعث سست شدن و از هم گسیختن تکه های برگر می شوند. اگر می خواهید یک سس یا طعم دهنده مایع به آن اضافه کنید، این کار را پس از پخت برگر انجام دهید.
  • برگر خود را بیش از حد تلنگر نکنید! وقتی گوشت برگر سرد باشد و روی گریل قرار گیرد، شکل خود را به خوبی حفظ می کند. همچنین، وقتی پخته شد، همبرگر جامد خواهد بود. این مرحله در بین مرحله است که باعث می شود همبرگر مستعد پاره شدن باشد. به همین دلیل ضروری است که قبل از ورق زدن برگر آن را کاملا بپزید! یک برگر کاملاً پخته شده، به همبرگر کمک می کند تا هنگام ورق زدن کنار هم بماند!
  • یک تخم مرغ اضافه کنید، اما فقط در صورت لازم. در بسیاری موارد افزودن تخم مرغ به برگرهای خام نیاز نیست. اما در صورت نیاز می توانید تخم مرغ اضافه کنید. افزودن تخم مرغ می تواند گوشت گاو را از یک همبرگر به یک گوشت کوچک تبدیل کند. و در نتیجه برگر از بین می رود. افزودن تخم مرغ به عنوان ماده اتصال دهنده، گوشت گاو را چسبناک تر می کند.

 

گوشت برگر چه مدت باید در یخچال بماند؟

گوشت گوساله باید در کیسه ای بسته بندی شود. اگر گوشت برگر به طور مناسب نگهداری شود، تا 2 روز در یخچال سالم می ماند.

 

آیا می توان گوشت برگر را یخ نگهداری کرد؟

برای نگهداری طولانی تر، می توانید گوشت گوساله چرخ شده و همچنین پته برگر گوشت گاو را تشکیل دهید.

برای یخ زدن تکه های برگر، تکه های شکل گرفته را در یک لایه و روی یک صفحه ورق کاغذ مومی قرار دهید. ظرف ورق را به فریزر منتقل کنید و اجازه دهید قبل از انتقال به کیسه نگهدارنده بسته بندی زیپ، ظروف منجمد منجمد شود. انجماد جامد در یک لایه به آنها کمک می کند تا شکل خود را حفظ کنند.

پس از یخ زدگی کامل، ظروف را با یک مربع کاغذ روغنی لایه لایه بین آن قرار دهید تا از چسبیدن جلوگیری شود. تخته های انباشته شده را به کیسه ای سنگین و محکم بسته کنید. و هنگام آب بندی تا حد ممکن هوا را خارج کنید تا از سوختن فریزر جلوگیری شود.

برای یخ زدن گوشت برگر سست شده، ابتدا آن را به مقادیر قابل استفاده تقسیم کنید. (نیم پوند، 1 پوند یا 2 پوند) و سپس آن را به کیسه بسته بندی زیپ دار منتقل کنید.

گوشت همبرگر و گوشت برگر که به طور متوسط، تا 3-4 ماه در فریزر نگهداری می شود. اطمینان حاصل کنید که کیسه های خود را بر روی تاریخ قرارگیری آنها در فریزر برچسب گذاری کرده اید. تا بتوانید از زمان نگهداری اطلاعات استفاده کنید.

 

چگونه گوشت برگر را آب کنیم؟

بهترین روش برای ذوب کردن گوشت گوساله یا برگر پخته شده، قرار دادن گوشت در یخچال و اجازه دادن به یخ زدگی در طول شب است. برای یخ زدایی سریعتر گوشت برگر، می توانید با استفاده از آب سرد آن را یخ زدایی کنید.

برای انجام این کار، گوشت را در یک کیسه بسته به حالت فشرده نگه دارید. و در زیر آب سرد قرار بگیرید. حتماً هر 25-30 دقیقه آب را عوض کنید. و بلافاصله از گوشت استفاده کنید.

می توانید از مایکروویو برای یخ زدایی گوشت گوساله خرد شده استفاده کنید، اما توصیه نمی شود. استفاده از مایکروویو باعث پخت برخی از مناطق گوشت گاو خام می شود. که منجر به ایجاد گوشت گوساله پخته و غیر اشتها آور می شود.

 

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

چگونه گوشت همبرگر خود را آسیاب کنیم

 

چگونه و چه موقع گوشت برگر را چاشنی کنیم؟

باید گوشت همبرگر خود را بعد از شکل دادن به شکل پات تا جایی که ممکن است به زمان واقعی پخت نزدیک کنید.

از آنجا که نمک رطوبت گوشت را خارج می کند، بر بافت همبرگر پخته شده تأثیر می گذارد. گوشت برگر خود را خیلی زود چاشنی کنید.  در نتیجه یک برگر سخت تر و متراکم تر ایجاد می شود. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که ابتدا گریل خود را گرم کرده و بلافاصله قبل از پخت آن را چاشنی کنید!

 

گوشت همبرگر به ازای هر نفر چقدر است؟

هنگام تهیه پته های شخصی، می توانید بین 4 تا 6 اونس گوشت گاو چرخ شده به ازای هر فرد فرض کنید.

در حالی که هنگام تغذیه تعدادی از فاکتورها باید در نظر گرفته شود. از جمله – سن و جنسیت مهمانان، تعداد طرفین در مهمانی و غیره – می توانید فرض کنید هر فرد 1 تا 1.5 برگر مصرف می کند.

برای تخمین میزان گوشت همبرگر به ازای هر شخص، فرض کنید که 6 اونس برگر درست می کنید و هر نفر 1 برگر مصرف می کند:

4 نفر = 24 اونس (1 پوند)

6 نفر = 36 اونس (2 پوند)

8 نفر = 48 اونس (3 پوند)

10 نفر = 60 اونس (3 پوند)

12 = 68 اونس (4 پوند)

مقالات مرتبط

چگونه وزن همبرگر را فیکس کنیم؟

حقیقتی که در پس کوچک شدن گوشت وجود دارد و چگونه می توانید آن را برطرف کنید،یک فوت آشپزی ساده است که شاید بعضی از شما آن را ندانید. وقتی شروع به درست کردن همبرگر میکنید مطمئناً دوست دارید گوشت داخل آن با نان همبرگر متناسب باشد. ولی بعد از آماده شدن همبرگر متوجه می شوید که گوشت تناسبی با نان ندارد و بسیار کوچک است.در زیر مواردی را مورد بحث قرار دادیم که توجه به آنها باعث میشود یک همبرگر عالی ،آبدار و متناسب با نان خود داشته باشید.

برای همبرگرهای خوب، ابتدا به گوشت خوب نیاز دارید به طور کلی، گوشت گاو، مرغ و ماهی هنگام پختن حدود 25 درصد کوچک می شوند. میزان انقباض چربی، به رطوبت و دمایی که گوشت در آن پخته می شود بستگی دارد. اما، چند کار وجود دارد که می توانید برای جلوگیری از این اتفاق انجام دهید.

مواد افزودنی

اضافه کردن بعضی از مواد افزودنی باعث حجیم شدن گوشت می شود، ولی در عین حال می تواند در حین پخت گوشت باعث کوچک شدن آن شود.افزودن آب به گوشت مرغ و بوقلمون هنگام پخت و پز، باعث می شود این آب تبخیر شود و در نتیجه باعث کوچک تر شدن گوشت می شود.

چربی

انواع گوشت‌ها و برش‌های مختلف گوشت با سرعت‌های متفاوتی جمع می‌شوند، گوشت چرخ‌کرده‌ای که حاوی درصد چربی بیشتری است، درحین پخت کوچکتر از گوشت کم چربی می شود، زیرا چربی آن پخته و تخلیه می‌شود.

درجه حرارت

پختن همبرگر در دمای متوسط نه تنها چروکیدگی آن را کاهش می دهد، بلکه به حفظ طعم گوشت نیز کمک می کند. انقباض در طول فرآیند پخت اتفاق می‌افتد، بنابراین یک همبرگرکه نیم پز و آبدار است اندازه بزرگتری نسبت به همبرگری که به همان اندازه ولی با سرعت کم و به خوبی پخته شده است دارد. وقتی همبرگر روی گریل با درب بسته پخته می‌شود، گوشت همبرگر ممکن است خیلی سریع به دمای بالاتری برسد. . برگرها وقتی روی شعله باز پخته می شوند، اندازه و طعم خود را حفظ می کنند.

اندازه/شکل نان

شما باید کمی داخل نان همبرگر خود را با انگشت فشار دهید. وقتی نان‌ها به این شکل درست شدند، نان باید کاملاً جا بیفتد و برگر کاملاً صاف باشد.

در این مقاله خواهید خواند: چرا همبرگر در دنیا تا این حد محبوب شد؟|دلایل محبوبیت همبرگر

 

نکات سریع برای جلوگیری از کوچک شدن در هنگام پخت همبرگر:

گوشت مصرفی باید کم چرب و بدون آب اضافه باشد.

آن را به آرامی و با دمای کم بپزید.

اگر همبرگر را روی گریل می‌پزید، درب آن را نبندید. چون باعث می شود که دمای همبرگرها خیلی سریع بالا برود.

نان را بزرگتر از آنچه که دوست دارید فرم دهید و با فشار دادن انگشتان خود یک گودی کوچک در مرکز ایجاد کنید.

درست کردن یک همبرگر عالی که بزرگ و آبدار باقی بماند ممکن است کمی طول بکشد تا اماده شود .

وزن برگر مک دونالد چقدر است؟

برگرهای مک دونالد مشتریان زیادی را جذب می کند، اما سوالی که بسیاری از مردم می پرسند این است که وزن همبرگرهای مک دونالد چقدر است؟ و حاوی چه چیزی هستند؟

میانگین وزن همبرگرهای مک دونالد 210 گرم (7.4 اونس) است. همبرگرها با ترکیب یک یا دو نان گوشت چرخ کرده 45 گرمی، 3.5 گرم سس کچاپ و سایر مواد از جمله ترشی شوید، خردل و پیاز کاراملی در نان کبابی تهیه می شوند.

همبرگر مک دونالد

مک دونالد انواع مختلفی از همبرگر را تولید می کند. آنچه در زیر می آید لیستی از رایج ترین همبرگرهای مک دونالد و وزن مربوط به آنها است.

حداقل حد: همبرگرهای بسیار نازک مک‌دونالد حدود 80 گرم وزن دارند و دلیل این ترکیب اساساً سرعت بخشیدن به عملیات پخت و پز است. از طرفی توصیه می‌کنم برای داشتن یک لقمه خوشایند و آبدار ، کمتر از ۱۵۰ گرم گوشت بر ندارید.

وزن پیشنهادی: تعادل ایده آل بین زمان پخت و بهبود دستور پخت، با وزن گوشت حدود 200 گرم است.

حداکثر حد: وزنی که به شما توصیه می شود از آن تجاوز نکنید 250 گرم است. فراتر از این آستانه، در واقع تعادل طعم ها در همبرگر پیچیده تر شده و همچنین تجربه لقمه دلپذیر کمتر می شود.

از نقطه نظر آشپزی، مهم است که برخی از جنبه‌هایی را که می‌توانند تأثیر بسیار مهمی بر درک نهایی دستور پخت شما داشته باشند، در نظر داشته باشید.

 

کلام آخر

تحویل روزانه همبرگر های زیاد در سایز و وزن های یکسان کار بسیار سخت و زمان بری است. از این رو شرکت ماشین سازی پدیدکاران برای سهولت و دقت در اندازه همبرگر ها، دستگاه همبرگر زن باکیفیت و با دقت بالا تولید میکند.که با استفاده از آنها میتوانید در یک روز تعداد بسیاری همبرگر با کیفیت دلخواه و وزن یکسان تولید کنید.از این رو از رقبا پیشی بگیرید.دستگاه همبرگرساز را از پدیدکاران تهیه کنید.

شماره تماس جهت مشاوره و خرید دستگاه همبرگر زن:  09198041675

مقالات مرتبط

پرطرفدارترین فست فودهای دنیا کدامند؟

 

امروزه در دنیایی زندگی می‌کنیم که همه چیز با سرعت پیش می رود و مدام در حال کار و تلاش هستیم ،همچنین زمان زیادی را بیرون از خانه می گذرانیم، دیگر غذا خوردنمان مانند گذشته نیست و خیلی متفاوت تر شده است.  بنابراین فست‌فودها یکی از پرطرفدار ترین و پر مصرف ترین غذاهای امروزی در جهان شده‌اند.

اگر اطراف خود را نگاه کنید فست فود های پر زرق و برقی را خواهید دید که در همه جا به مشتریان خود خدمت می کنند. امروزه فست‌فودها هر روز برای ارائه غذاها و طعم های جالب و لذیذتر برای جلب رضایت مشتریان خود و جذب مشتریان بیشتر با یکدیگر رقابت می کنند .

در همین راستا تصمیم گرفتیم تا محبوب ترین غذاهای فست فود را معرفی کنیم.

غذاهای پرطرفدار فست فودی:

پیتزا:

پرطرفدارترین فست فودهای دنیا کدامند؟

پیتزا یک غذای جدید و امروزی است که در ایتالیا اختراع شده است و این غذایی لذیذ مورد پسند همه دنیا می باشد .

امروزه معروف ترین دستور غذای ایتالیایی به یکی از پرطرفدارترین و لذیذ ترین فست فودها در جهان تبدیل شده است .طرز تهیه پیتزا معمولاً از یک نان تخت پر شده با سس گوجه فرنگی و پنیر و ادویه های مختلف که در فر قرار می گیرد تشکیل می شود.

همبرگر:

پرطرفدارترین فست فودهای دنیا کدامند؟

همبرگر غذایی است که در مدت زمان خیلی کمی آماده می‌شود و بهترین گزینه برای زندگی پرشتاب امروزی است .همبرگر انواع مختلفی دارد و در آن یک یا دو قطعه گوشت گرد را بین دو یا چند نان می‌گذارند و با ادویه تزئین می‌کنند.

یکی از انواع همبرگر چیز برگر است، چیز برگر نوعی ساندویچ است که مانند همبرگر درست می شود با این تفاوت که یک تکه پنیر آب شده روی گوشت قرار می دهند . به دلیل استقبال زیاد مردم به لیست پرطرفدارترین ها رسیده است.

پیشنهاد ویژه: جهت مشاهده دستگاه همبرگرزن از سری محصولات شرکت پدیدکاران برروی لینک کلیک نمایید.

ساندویچ:

پرطرفدارترین فست فودهای دنیا کدامند؟

یکی دیگر از پرطرفدارترین فست فودها ساندویچ می باشد. ساندویچ انواع متفاوتی دارد، برای تهیه ساندویچ در گذشته از نان، ژامبون و پنیر استفاده می‌کردند .

ولی امروزه هیچ محدودیتی برای مواد تشکیل دهنده در دنیای ساندویچ وجود ندارد و همین باعث شده ساندویچ‌ها بسیار متنوع شوند.

هات داگ:

هات داگ نوعی از فست فودهای آمریکایی است که به خاطر نان و سوسیس بلندی که روی آن را با خردل و سس کچاپ طعم دار تر می کنند شناخته می شود .

قیمت مناسب این ساندویچ نسبت به سایر فسپرطرفدارترین فست فودهای دنیا کدامند؟ت فودها را می توان یکی از دلایل محبوبیت آن دانست . و طرز تهیه آن هم به این صورت است که سوسیس پخته شده را در یک نان باگت و با سس هایی مثل مایونز، کچاپ ،خردل، پیاز، مزه دار می کنند و در روی آن پنیر هم قرار می دهند.

سیب زمینی سرخ شده:

پرطرفدارترین فست فودهای دنیا کدامند؟

از غذاهای پر طرفدار در سراسر جهان سیب زمینی سرخ شده را می توان نام برد .این غذا توسط بلژیک اختراع شده است و از قرن ۱۸ در بین مردم شناخته شد.

این غذا را هم به صورت مستقل می توان سرو کرده و هم در کنار غذاهای دیگر به صورت ترکیبی می‌توان نوش جان کرد .سیب زمینی سرخ شده همیشه مورد توجه مردم بوده است و به صورت خلال های باریک سیب زمینی تهیه می‌شود.

پاستا:

پاستا یک غذای ایتالیایی می باشد. این غذا انواع متنوعی دارد مانند: پاستا بیف آلفردو ،پاستا چیکن آلفردو

مرغ سوخاری:

این غذا جایگاه خود را در بین پرطرفدارترین غذاهای جهان پیدا کرده است .امروزه مرغ سوخاری در فودکورت ها، رستوران ها و فست فودها دارای مشتریانی می باشد که از این غذا استقبال زیادی می کنند .

در کشور چین مرغ سوخاری به عنوان یک غذای اصلی در لیست رستوران هایشان استفاده می شود. همچنین چینی‌ها این غذا را در مراسم های مهم مثل عروسی سرو می کنند ،ولی در قاره آمریکا مرغ سوخاری به عنوان یک پیش غذا می باشد.

لذیذ ترین فست فود های دنیا:

آمریکا در سراسر جهان به عنوان مرکز صنعت فست‌فود شناخته می‌شود و ۸۴ میلیون بزرگسال هر روز فست فود مصرف می‌کنند.

به مرور زمان موارد زیادی به منوی فست فود ها اضافه شده و بعد از مدتی حذف شده‌اند، اما در برخی موارد آیتم هایی وجود داشته که به منو اضافه شده و حذف نشده اند، مثل سیب زمینی سرخ کرده مک، برگر کینگ،

این فست‌فودها در طول سال‌ها کمی تغییر کرده‌اند ولی مردم آنها را همچنان دوست دارند ،

بعضی از این موارد بیشتر از ۴۰ سال سن دارند.

در ادامه برخی از این موارد را معرفی می‌کنیم.

دابل دابل در فست فود:

این غذا همراه قسمت های بزرگ کاهو، گوجه فرنگی ،پیاز بزرگ ،تهیه می‌شود و بسیار طرفدار دارد .

اما یکی دیگر از مواردی که این غذا را خیلی پر طرفدار کرده است این است که این برگر با خردل سرخ شده در هر قسمت گوشت به علاوه ترشی، پیاز کبابی خرد شده و سس معروف دابل دابل می باشد و همچنین به همراه یک سیب زمینی سرخ کرده با سس معروف ،یک تکه پنیر آب شده و پیاز کبابی خرد شده درست می شود.

سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد:

طعم این سیب زمینی با سایر سیب‌زمینی‌ها بسیار متفاوت است و به همین دلیل هنوز هم یکی از پرفروش ترین محصولات فست فود مک دونالد است .

این سیب زمینی در حین سادگی ولی از محبوب ترین نوع سیب زمینی می باشد .

خوب است بدانیم که سیب زمینی ها را قبل از اینکه منجمد کنند به مدت یک دقیقه سرخشان می کنند و بعد به مراکز انتقال می دهند.

سیب زمینی سرخ شده وافلی:

این سیب زمینی ها در سال ۱۹۸۵ تهیه و معرفی شدند و همچنان تا امروز در رستوران‌های chick_fill_ a موجود است.

ساندویچ مرغ:

تهیه این ساندویچ به این صورت است که مرغ تند بدون استخوان به علاوه نان کره مال شده ،سس مخصوص و پودر سیر درست می شود .

این ساندویچ یک مزه فوق العاده از ترکیب شدن تندی و ترشی را برای شما ایجاد می کند.

در این مقاله خواهید خواند:  انواع همبرگر در سراسر جهان 

 

دیگر فست فود های پرطرفدار دنیا:

  • ناگت مرغ
  • تاکو
  • فلافل
  • کیک برنجی سوخاری
  • چیبورکی
  • کتی پیچ

غذاهای فست فود خانگی پرطرفدار:

  • قارچ شکم پر با گوشت و سوسیس:

برای تهیه این غذا یک عدد پیاز خرد شده را در تابه ای با روغن تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را همراه ادویه ها مثل نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و سرخ کنید، بعد از آن سوسیس را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و وقتی کامل سرخ شد از روی حرارت بردارید تا خنک شود .سپس این مواد را داخل شکم قارچ ها بریزید و روی آن را با کمی پنیر پیتزا پر کنید و کمی روغن روی آن بمالید و به مدت ۲۰ الی نیم ساعت در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.

  • پاستا با سس خامه ای بروکلی و سوسیس:

سوسیس را در این غذا به صورت حلقه ای برش دهید و در تابه ای که روغن دارد بریزید،سپس روی آن سیر له شده اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.

  • لازانیای اسفناج و سوسیس
  • املت سوسیس
  • کوکوی سیب زمینی با سوسیس
  • سالادپاستا و سوسیس
  • کورن داگ
  • سوپ کوکتل پنیر و سبزیجات
  • بوریتوی مکزیکی
  • برند معروف چیپوتله:

یکی از معروفترین برندهای فست فود دنیا چیپوتله می باشد. که در شهرهای بزرگی در دنیا مانند: آمریکا، فرانسه ،کانادا ،انگلستان و ….شعبه دارد و با غذاهای بسیار تندش حسابی معروف شده است .چیپوتله برگرفته از واژه اسپانیایی می‌باشد و به معنای فلفل دودی است. یکی از ویژگی های فوق العاده این برند این است که اخیراً از استفاده از مواد طبیعی و ارگانیک در غذاهای خود خبر داده است که باعث محبوبیت هرچه بیشتر این رستوران در بین طرفدارانش شده است.

و در پایان امیدوارم مقاله پرطرفدارترین فست فودها به علاقه‌مندان غذاهای فست فودی کمک کرده باشد تا بهتر با انواع این غذاها و طعم و مزه‌ متفاوت شان آشنا شوند.

مقالات مرتبط

چگونه همبرگر رژیمی درست کنیم؟ + طرز تهیه همبرگر رژیمی

پدید کاران

یکی از غذا هایی که می توان گفت اکثریت افراد آن را دوست دارند، همبرگر می‌باشد. ولی بعضی افراد به خاطر پنیر پرچرب و پرکالری همبرگر نمی‌توانند آن را مصرف کنند.اما اگر با طرز تهیه همبرگر رژیمی آشنا شویم باعث می شود تا این غذا را به روش سالم، کم کالری و بدون مواد مضر در رژیم غذایی خود بگنجانیم . همبرگر رژیمی برای افرادی که ورزشکار هستند و می خواهند در مسابقات شرکت کنند و یا کسانی که رژیم دارند بسیار مناسب است .در تهیه همبرگر رژیمی مهمترین نکته استفاده از گوشت بدون چربی است .

این روزها که رستوران ها انواع غذاهای گوشتی را درست میکنند چه خوب است که این غذا در منزل به صورت سالم و رژیمی تهیه شود.

دلیل استفاده از همبرگر رژیمی:

بر اساس USDA محتوای کالری یک همبرگر گوشت گاو سرخ شده ۴ اونس، تقریباً ۳۷۵ کالری است، در همبرگرهای بزرگ تر ۹۴ کالری به کل کالری همبرگر اضافه می‌کنند ،همچنین نان همبرگر سفید ۱۴۵ کالری به کل کالری یک همبرگر اضافه می شود .

علاوه بر این کالری‌ها، سس ها و غذاهای همراه مانند پنیر و سبزیجات نیز کالری اضافه می کنند .

بر اساس مطالعات در انجمن قلب آمریکا ، خوردن بیش از ۱۳ گرم چربی غیر اشباع در روز خطرناک است .از سوی دیگر برگرهای گوشت گاو دارای کلسترول بالایی (۸۸ گرم )و چربی های اشباع نشده (۱۳ گرم ) هستند. بنابراین همبرگر ممکن است از غذاهای پرکالری و ناسالم باشد ،اما اگر در تهیه آن پخت سالم و استفاده از مواد مفید و سالم رعایت شود می‌تواند بسیار مغذی باشد و پروتئین مورد نیاز بدن را تامین کند .

بر اساس تحقیقات گوشت گاو که در همبرگر استفاده می شود منبع غنی پروتئین (۱۶ گرم در ۴اونس) ،نیاسین، ویتامین b۱۲ ،سلنیوم و روی است.

اگر از انواع سبزیجات یا مواد مفید استفاده کنید، بدن سایر ویتامین ها و سایر ریز مغذی های مفید را دریافت می کند.

مواد لازم برای تهیه همبرگر رژیمی با گوشت:

چگونه همبرگر رژیمی درست کنیم؟ + طرز تهیه همبرگر رژیمی

  • گوشت گاو بدون چربی ۲۵۰ گرم
  • کاهو
  • گوجه
  • جوانه گندم یک مشت
  • پیاز ۱ عدد
  • جعفری یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه همبرگر رژیمی با گوشت:

مرحله ی 1: مواد را مخلوط کنید

در یک ظرف مناسب گوشت چرخ شده گاوی را با نمک و فلفل و جعفری و همچنین پیاز رنده شده (آبش را بگیرید ) خوب مخلوط کنید ،سپس حسابی ورز دهید تا یکدست شود و بعد روی آن سلفون بکشید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ۲: درست کردن همبرگر

بعد از نیم ساعت مواد را از یخچال بیرون آورید از مواد آماده شده به اندازه یک نارنگی بر دارید اگر دستگاه همبرگر زن دارید از آن استفاده کنید وگرنه به صورت گرد با دست پهن کنید ، سپس روی کاغذ روغنی بگذارید و به مدت ۵ دقیقه به خاطر اینکه گوشت فرم بگیرد در فریزر قرار دهید.

مرحله ۳ : گوشت آماده شده را گریل کنید

ماهیتابه گریل را با روغن خیلی کم چرب کنید و بعد گوشت های آماده شده را در تابه قرار دهید و با حرارت ملایم سرخ کنید سپس آنها را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید .در آخر همبرگر را داخل نان سبوس دار قرار دهید و روی آن را با کاهو ،گوجه و جوانه گندم به دلخواه پر کنید ،در این صورت همبرگر رژیمی ما آماده می‌شود.

در این مقاله خواهید خواند: پرطرفدارترین فست فودهای دنیا کدامند؟

مسائلی که در تهیه همبرگر رژیمی با گوشت باید رعایت شود عبارتند از:

هنگام سرخ کردن همبرگر حرارت باید ملایم باشد تا گوشت نرم شود، حرارت زیاد باعث سفت شدن گوشت می شود

اگر از گوشت بوقلمون به جای گوشت گاو استفاده کنید سالم تر می باشد

اگر مواد آماده شده همبرگر کمی شل بود از آرد سوخاری استفاده کنید

با توجه به رژیم غذایی خود می توانید از سس  گوجه فرنگی در کنار این غذا استفاده کنید.

مواد لازم همبرگر رژیمی با مرغ:

  • ۵۰۰ گرم فیله مرغ
  • یک عدد پیاز
  • ۳ عدد فلفل سبز تند
  • ۵ حبه سیر
  • یک عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ،جوز هندی، زنجبیل به مقدار لازم
  • یک قاشق غذاخوری زعفران

برای تهیه همبرگر رژیمی با مرغ باید موادی را که داریم مانند فیله مرغ، پیاز ،فلفل ،سیر ،تخم مرغ و ادویه ها و زعفران را در داخل غذاساز بریزیم و حسابی باهم مخلوط کنیم تا مایه ای یکدست تشکیل شود، سپس به اندازه‌ای که دوست دارید از مواد همبرگر رژیمی بردارید و به صورت دایره ای پهن کنید، آنها را روی کاغذ روغنی بگذارید و در فریزر به مدت نیم ساعت قرار دهید ،بعد از اتمام زمان همبرگرها را از فریزر در آورید و در تابه رژیمی بدون روغن سرخ کنید.

طرز تهیه همبرگر رژیمی با سویا:

مواد لازم عبارت اند از:

  • سویا ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر سوخاری ۵ قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • جعفری یک قاشق غذاخوری
  • ادویه کاری ۲قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

تهیه همبرگر رژیمی با سویا به این صورت است که باید اول سویا را به مدت ۵ دقیقه با آب ولرم خیس کنید و بعد به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت کم بگذارید تا پخته شود ،سپس آن را با آب سرد آبکشی کنید و آب اضافی آن را با فشار دست خارج کنید،

سویا باید به صورت خمیر در بیاید پس آن را داخل غذاساز ریخته و همه مواد دیگر،از قبیل پیاز ،جعفری، پودر سوخاری ،ادویه ها را به آن اضافه کنید، سپس همه مواد را حسابی ورز دهید تا مایه یک دست داشته باشید خمیر به دست آمده را در یخچال به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید بعد از خارج کردن از یخچال به اندازه دلخواه از مواد بردارید و به صورت گرد یا دایره ای فرم دهید، سپس آنها را روی کاغذ روغنی بگذارید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید، بعد از گذشت زمان همبرگرها را از فریزر خارج کنید و در تابه رژیمی یا داخل فر گریل کنید.

نکاتی درباره همبرگر رژیمی:

1- تا حد امکان به جای همبرگر های کارخانه ای از همبرگر های خانگی استفاده کنید.

2- در تهیه همبرگر رژیمی بهتر است از گوشت کم چرب مانند :گوشت مرغ، بره یا شترمرغ استفاده کنید، اگر از گوشت گاو استفاده می کنید سعی کنید گوشت مغز ران آن را استفاده کنید ،همبرگرهای گوشت بدون چربی  کم کالری و کم سدیم هستند و منبع خوبی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند و حتی می توانید یک همبرگر با سبزیجات یا سویا درست کنید.

3- نان همبرگر بهتر است نان غلات کامل باشد مانند :نان جو ،نان چاو دار ،نان سبوس دار و…

نان‌های کوچک که به اندازه یک کف دست هستند و سایز آنها ۵۰ گرم می باشد بهترین گزینه برای کاهش کالری و حجم یک همبرگر است.

4- سعی کنید در داخل همبرگر گوجه و کاهو زیادی استفاده کنید زیرا گوجه و کاهو دارای فیبر زیادی هستند و باعث می‌شود به شما احساس سیری دست دهد.

5- هنگام پخت گوشت همبرگر از روش رژیمی و بدون روغن استفاده کنید ،مثلاً همبرگر را داخل تابه های رژیمی بدون روغن و یا داخل فر قرار دهید و اگر دوست دارید در همبرگر تان پنیر باشد از پنیر گودای کم چرب استفاده کنید.

خوبی همبرگر رژیمی به این است که شما می‌توانید آن را در وعده نهار و شام و در ماه رمضان در وعده افطار و یا سحر قرار دهید و از آن استفاده کنید.

امیدوارم با تهیه یک همبرگر رژیمی علاوه بر اینکه از یک غذای خوشمزه لذت برده‌اید، هیچ ضرری هم به سلامت جسمیتان وارد نشود.

مقالات مرتبط